Cursus voorwaarden 2020Aanmelden

Aanmelden kan alleen bij de docent per email of inschrijving tijdens een les.
Je kan het hele jaar door beginnen met naailes volgen mits er plek is, je betaalt dan het aantal lessen tot einde van het blok/jaar.

Betalen/kosten

De 1e les betaal je contant, daarna beslis je of je wilt door gaan en vul je het inschrijfformulier in.
De rest van het cursusgeld wordt voor de 2e* les overgemaakt op de rekening van Ooye Vaar.  Iban nr.NL05 INGB 0008 2506 53 t.n.v. Ooye Vaar.

Betalen kan per blok of per jaar. Bij betaling per blok zie termijnen hieronder. Start je halverwege het blok dan betaal je voor de 2e les* het cursusgeld.
Opzegtermijn 1 maand voor einde van het blok.
Bij betaling per jaar betaal je voor 1 januari in één keer het jaar bedrag.Opzegtermijn 1 maand voor einde van het jaar.
Per blok betalen voor:

1 januari
1 april
20 augustus

Opzeggen

Bij betaling per jaar: Opzegtermijn 1 maand voor het einde van het jaar. Bij voortijdig stoppen wordt het resterende bedrag van het lopende jaar met mindering van 10% teruggestort op rekening. Het opzegtermijn van 1 maand geldt hier ook.

Bij betaling per blok:
Opzegtermijn 1 maand voor einde blok, bij voortijdig stoppen geen restitutie van cursusgeld. Tussentijds stopzetten, bevriezen of  lessen meenemen naar het volgende blok/jaar is niet mogelijk.

Einde jaar/blok

Wil je niet doorgaan met de cursus, geef dit dan 1 maand voor het einde van het blok/jaar aan, bij niet tijdig opzeggen wordt er een maand cursusgeld berekend.

Afwezigheid docent

Bij afwezigheid/ziekte van docent wordt bij 1 les de les ingehaald op een andere avond in overleg met de cursisten. Bij langdurige afwezigheid worden de lessen overdag ingehaald of  het te goed wordt verrekend.

Je afmelden voor de cursus avond/ochtend

Ben je verhinderd op je vaste avond sms/whats app/bel dit dan 8 tot 3 uur van te voren door, de les kan dan op de andere avond of ochtend in gehaald worden, mits er plek is.
Vooraf ruilen met een cursist van een andere avond/dag is ook mogelijk.

Materiaal gebruik

Er wordt zorgvuldig omgegaan met de materialen van de cursus. Indien materiaal opzettelijk wordt vernield wordt de cursist verantwoordelijk gesteld.
Indien het materiaal stuk gaat bij normaal gebruik is de cursist niet aansprakelijk.
Materialen worden niet uitgeleend.
Cursist neemt zelf stof, naaibenodigdheden en fournituren mee.
Ooye Vaar is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of stuk gaan van materialen van de cursist.


naailes,Amsterdam